NsyL
Yönetici
sroworld.com – Tanıtım Bölümü Kuralları
Tanıtım paylaşımı yapmadan önce lütfen bu kuralları dikkatlice okuyunuz.
Genel Kurallar
1. Bu bölüm yalnızca Silkroad sunucu tanıtımları için ayrılmıştır.
Grafik, yazılım, hizmet, database gibi ticari içeriklerin tanıtımı YASAKTIR.
Ticari içerikler için → Alım Satım İlanları kategorisini kullanınız.
2. Bu bölümde yalnızca Türkçe tanıtım konularına izin verilir.
Farklı dilde tanıtımlar için uygun bölümler şunlardır:
➤ İngilizce tanıtımlar için → vSRO Private Server EN
➤ Arapça tanıtımlar için → vSRO Arabic EGY
3. Aynı kullanıcı tarafından art arda mesaj atmak (flood) yasaktır.
Gerekli düzenlemeler ilk mesaj içerisinde yapılmalıdır.
4. Tanıtım konusu altında sohbet, alakasız mesajlar, argo veya tartışma içerikleri kesinlikle yasaktır.
5. Konularda verilen bağlantılar doğrudan erişilebilir olmalıdır.
Link kısaltma servisleri (örneğin: bit.ly, adf.ly) yasaktır.
6. Tanıtım konularına eklenen görsellerin başka forumlarda barındırılması yasaktır.
Görseller sroworld.com altyapısına yüklenmelidir.
7. Tanıtım altına yapılacak yorumlarda; diğer sunuculara, sahiplerine ya da oyunculara karşı saygısız veya provokatif mesajlar kesinlikle yasaktır.
Yapıcı eleştiriler kanıta dayalı ve objektif olmalıdır.
8. Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda, önce sunucu yöneticileriyle özel mesaj yoluyla iletişime geçmeniz önerilir.
Forumda doğrudan tartışma başlatmak yerine çözüm odaklı yaklaşım tercih edilmelidir.
Bilgilendirme
sroworld.com, tüm sunuculara eşit mesafede duran, bağımsız ve tarafsız bir platformdur.
Özel sunucular bireysel girişimler tarafından yönetilir. Forum, bu yapılarla doğrudan bağlantılı değildir.

Eğer bir sunucudan memnun kalmadıysanız, yapıcı geri bildirimde bulunun veya oyunu bırakıp başka bir tercihe yönelin.
Forum ortamını tartışma platformuna çevirmek veya hakaret içerikli mesajlarla doldurmak kesinlikle kabul edilemez.
Müdahale Hakkı
- Moderatörler; kurallara uymayan içerikleri silme, düzenleme veya taşıma hakkına sahiptir.
- Gerekli durumlarda uyarı yapılmaksızın[/b işlem uygulanabilir.
- Yönetim, kurallarda yer almayan özel durumlar için inisiyatif kullanma hakkını saklı tutar.
Küçük Bir Hatırlatma
Unutmayınız: Özel sunucular resmi yapılar değildir. Sunucu yöneticileri gönüllülük esasıyla hizmet verir.
Olası sorunlarda forumumuz yalnızca bilgilendirme ve iletişim ortamı sağlamaktadır.
Lütfen katkı sağlayan tüm kullanıcılar için ortamı temiz, saygılı ve kurallara uygun tutalım.